In data de 13/11/2012 a fost lansat un nou sistem de plata si anume sistemul de plata prin SMS. Acum iti poti activa cash orice server din cadrul magazinului Indungi Romania Shop iar dupa ii poti adauga fonduri ori donatii prin sistemul de plata SMS.

 

Sistemul de adaugare fonduri

Adaugare fonduri reprezinta o depunere in depozitul contului client care doreste sa isi stranga o suma de credit echivalenta facturii generate lunar pentru serviciul ori serviciile pe care le detine un fondator. Orice adaugare de fond este pastrata in depozitul fiecarui cont client fara termen de pastrare adica creditul poate fi pastrat si 5 luni (daca avem un srv de 50 lei/luna si noi avem in depozit 500€ atunci lunar se vor trage 11 euro + TVA (in functie de cursul valutar din ziua respectiva))

 

Sistemul de donatie

Sistem ce presupune transferarea de credit catre un IP, DNS ori adresa de email client din magazinul nostru. Acest sistem de donatii este urmat si de un camp in care va este permisa transmiterea unui mesaj fondatorului caruia doriti sa ii transferati creditul.

Sistemul de donatie are si o adresa unica pentru donatii catre comunitate si departamentele de asistenta. Asadar cine doreste sa sustina financiar departamentele de asistenta pot dona la aceasta adresa

 

Scurte tutoriale pentru sistemele de plata prin SMS:

Friday, November 16, 2012

« înapoi

Powered by WHMCompleteSolution