Termeni, conditii si obligatii de utilizare

Absolut toti clientii Indungi Services SRL se obliga sa cunoasca si sa respecte prezentul regulament, orice incalcare atrage dupa sine suspendarea serviciului cu sau fara o notificare in prealabil - in functie de gravitatea situatiei generata de incalcarea acestuia. Prezentul regulament se poate modifica fara o notificare in prealabil, asadar - toti clientii sunt obligati sa consulte periodic aceasta pagina pentru a fi la curent cu conditiile de utilizare a serviciilor noastre.


Suspendarea contului in urma incalcarii regulamentului nu atrage dupa sine rambursarea partiala sau totala a sumelor achitate pentru serviciul contractat - perioada de suspendare se va considera 'serviciu prestat' ce cade in sarcina clientului.NOTA: Pentru a intelege cat mai exact prezentul regulament, intelegem urmatoarele:

 

BENEFICIAR - clientul ce primeste serviciul prestat de INDUNGI

PRESTATOR - compania ce presteaza serviciul, in speta SC INDUNGI SERVICES SRL

 


 

 

1. Serviciul de inchiriere servere de joc (GameHosting)

 

1.1 - In cazul serviciului de jocuri "Counter-Strike: 1.6" - nu se va permite sub nici o forma instalarea pe server a urmatoarelor module/extensii: booster, webmod, hlguard, boti (jucatori virtuali).

1.2In cazul serviciului de jocuri "Counter-Strike: Source", "Team Fortress 2", "Day of Defeat Source" - nu se va permite sub nici o forma instalarea pe server a urmatoarelor module/extensii: fpsbooster, de asemeni functia inclusa pentru boti (jucatori virtuali) nu se va activa.

1.3Nu se va permite modificarea numarului de sloturi (locuri de joc disponibile) sub nici o forma, aici intelegem inclusiv forma virtuala (sloturi false aditionale) - sistemul urmareste numarul de sloturi afisate la fiecare server in parte, si este setat sa opreasca serviciile ce nu se incadreaza in numarul de sloturi achizitionate.

1.4Clientul se obliga sa-si optimizeze modulele/extensiile utilizate pe fiecare server de jocuri in vederea diminuarii consumului de resurse inutil, de asemeni acesta va respecta indrumarile prestatorului in materie de optimizare in vederea reducerii consumului de resurse, dar fara impact asupra performantei.

1.5Serviciul de gazduire jocuri nu implica responsabilitatea prestatorului in furnizarea pe partea clientului a programului necesar pentru utilizarea serviciului de jocuri. (Exemplu: Clientul achizitioneaza un server de Counter-Strike: 1.6, Indungi nu se obliga sa puna la dispozitia clientului JOCUL necesar pentru utilizarea serviciului).

1.6 - Prestatorul se obliga sa puna la dispozitia clientului toate resursele necesare administrarii / configurarii serviciului de gazduire jocuri (panou de control, client FTP, module si extensii preconfigurate).

1.7Functia sv_downloadurl (descarcare rapida a resurselor proprietare) - este oferita gratuit oricarui server de jocuri gazduit de prestator - aceasta reprezinta un bonus, iar nefunctionarea acesteia nu afecteaza serviciul clientului. Clientul se obliga sa nu permita utilizarea functiei sale de catre alte servere, ori sa o afiseze public.

1.8 - Asistenta tehnica pentru acest serviciul de gazduire servere jocuri este suta la suta gratuita si se acorda pe forum, tickete de asistenta sau email. Asistenta tehnica nu include creearea de extensii (plugins) la solicitarea dvoastra ori configurarea/creearea modulelor (addonsului) dupa preferintele dvoastra.

1.9 - Prestatorul nu incurajeaza accesul neautorizat in clientul de joc, din partea serverului - in fapt, nu vom acorda asistenta pentru anumite plugin-uri menite sa modifice configuratia clientului de joc ori sa provoace probleme de utilizare a unitatii de procesare a jucatorului (aici putem aminti: destroy, gamemenu, fuckoff, s.a.m.d).

1.10 - Prestatorul interzice orice metoda abuziva de modificare a clientului jucatorului (Slow-Hacking), aici includem bineinteles pentru CS 1.6 (GameMenu, autobind pentru connect si asa mai departe). Detinatorul a carui server va rula un astfel de plugin i se va solicita scoaterea acestuia, refuzul se considera o incalcare a prezentului regulament si atrage dupa sine suspendarea serviciului.

1.11 - In cazul in care serviciul contractat urmeaza a fi afiliat in comunitatea Indungi, beneficiarul va tine cont de regulamentul de afiliere ce se regaseste la acest URL: http://billing.indungi.ro/knowledgebase.php?action=displayarticle&id=1 precum si anexele sale.

 

 


 

 

2. Plati, facturi, data scadenta

 

2.1Factura aferenta serviciului/serviciilor ii este transmisa clientului, in format electronic - cu 5 zile inainte de data limita de plata (data scadenta)

2.2Sistemul va trimite automat o reinstiintare de plata cu 3 zile inaintea datei scadente de plata.

2.3 - Sistemul va transmite automat prima instiintare post-scadenta in prima zii dupa data limita de plata, a doua incepand cu urmatoarea zii premergator datei limita de plata, precum si a treia - si ultima - in ziua 3 post scadenta (dupa data limita de plata).

2.4In cazul in care plata nu este confirmata in termen de 3 zile calendaristice dupa data limita de plata (scadenta) serviciile vor fii suspendate (automat) - iar asupra facturii curente va fii adaugata o taxa de intarziere la plata in procent de 5% din valoarea facturii. Suspendarea automata poate fi amanata in anumite cazuri exceptionale, in urma solicitarii din partea clientului precum si aprobarii din partea prestatorului - dupa analiza bonitatii clientului.

2.5In cazul in care plata nu este confirmata in termen de pana la 10 zile calendaristice dupa data limita de plata serviciile vor fii terminate - toate datele sterse, precum si IP/urile vor devenii disponibile altor clienti.

2.6O factura achitata partial, nu se va considera o factura CONFIRMATA. In fapt, serviciile nu vor fii prelungite ! Nu se vor lua in considerare solicitarile de racalculare a datei scadente in baza unei plati partiale, cu alte cuvinte: serviciile nu vor fii prelungite in cuantum calculat pe zile de utilizare, perioada minima a abonamentelor contractate fiind de 30 zile.

2.7Orice plata efectuata in conturile prestatorului asupra unui serviciu facturat, fie si ea partiala este NERAMBURSABILA ! Prestatorul nu poate fi tras la raspundere pentru o factura achitata partial, in cazul in care serviciile sunt suspendate din pricina neconfirmarii facturii. Eventuala plata partiala asupra unei facturi va fi calculata si atribuita in contul de client Indungi al detinatorului, calculandu-se in minus zilele de gratie in care clientul a beneficiat de servicii fara a le achita plus penalitati.

2.8In cazul in care contul ajunge la punctul de suspendare/terminare din pricina neconfirmarii la plata a facturii, prestatorul va emite o factura de stornare avand valoarea de zero, sau o va modifica pe cea existenta - in limitele legii.

2.9In urma unei facturi confirmate, prestatorul se obliga sa puna la dispozitia clientului - serviciul solicitat, in termen de pana la 72 de ore lucratoare de la data confirmarii. Exceptii de la aceasta regula se pot aplica asupra serviciilor unde este stipulat acest lucru in mod expres sau cazurile in care se discuta cu clientul un alt termen limita de activare.

2.10In perioada in care serviciul contractat este suspendat din motive de neplata, detinatorul nu are dreptul in a solicita copii de rezerva (backup) asupra datelor sale, sistemul cripteaza automat informatiile clientului in momentul suspendarii - urmand ca acestea sa fie decriptate doar in momentul reactivarii serviciului in cauza. In cazul in care situatia tehnica o permite, prestatorul poate taxa clientul pentru serviciul de transmitere a unei copii de rezerva (backup) a datelor stocare pe serverele noastre. Pentru mai multe informatii referitor la aceasta va rugam sa luati legatura cu departamentul tehnic la asistenta@indungi.ro

2.11 - In cazul utilizarii metodelor disponibile de plata online, clientul va achita serviciile prin sistemul pus la dispozitie de prestator (Zona clienti -> Facturi -> Selectie metoda de plata -> Plateste acum), in caz contrar sistemul automat de confirmare se afla in imposibilitatea de a confirma plata dumneavoastra - ceea ce poate conduce la suspendarea automata a serviciilor.

Răspunsul a fost util?

 Tipărire

V-ar mai putea interesa și

Plata prin SMS

Operatorul nostru pentru microplati (SMS) este NETOPIA SISTEM (mobilpay.ro), aceasta pagina avand...

Migrarea catre o alta comunitate

Prezentul document este o anexa a regulamentului intern pentru dezafiliere din comunitatea...

Conditii de afiliere in comunitatea Indungi

Prezentul document este o anexa a regulamentului intern de afiliere in comunitatea Indungi...

Procedura de transfer servicii / fonduri intre clienti

Pentru ca un serviciu sa fie transferat de la un detinator la un altul, nu este suficient doar sa...

Informatiile societatii

S.C. INDUNGI SERVICES S.R.L.   Societatea comerciala INDUNGI SERVICES SRL are sediul social in...

Powered by WHMCompleteSolution